The time is 02:40:07pm

IN CANON met Kompanjon en HTISA

Het project IN CANON startte in 2023. Gentenaars kennen natuurlijk de technische school ‘d’Holstroate’ of het Gentse Hoger Technisch Instituut Sint-Antonius (HTISA). De school is de voorbije jaren sterk veranderd, de onderwijsuitdagingen worden alsmaar groter. De extra inzet van de directie en leerkrachten verdient alle waardering.

Kompanjon werkt al jaren in kwetsbare gezinnen met studenten en weet dat voor een leerling een extra zetje het verschil kan maken tussen slagen of niet slagen. Daarom slaan Kompanjon vzw en HTISA slaan de handen in elkaar met een echt onderwijsexperiment. De leerlingen in de opstroomoptie (2de  jaar, B-stroom) worden door studenten thuis ondersteund. Dit als voorbereiding op een doorstroom naar het 3de jaar in de A-stroom. De betrokken leerlingen zwemmen zo tegen de stroom in door om te schakelen van de B-stroom naar de A-stroom. Dit is een echt vernieuwend project voor en door het onderwijs! 

Wil je dit project graag steunen? Dat kan via onderstaande link. Het bedrag van jouw donatie wordt door het Streekfonds Oost-Vlaanderen verdubbeld als we minimaal €3600 bij elkaar krijgen!

Streekfonds Oost-Vlaanderen
The time is 02:40:07pmThe time is 02:40:07pm

The time is 02:40:07pm