The time is 07:05:06am

Kom in actie

Wil je een positieve impact hebben en iets betekenen voor anderen? Kom in actie en steun Kompanjon! Door zelf een actie op te zetten en donaties te verzamelen, kan je een verschil maken. Lees verder om te ontdekken hoe je een actie opzet en anderen kunt inspireren om ook hun steentje bij te dragen.

The time is 07:05:06amThe time is 07:05:06am

Hoe werkt het?

Wil je graag een eigen actie opzetten, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, we begeleiden je door het proces. Het is makkelijker dan je denkt!

Stap 1: Meld je actie aan op WhyDonate

Het eerste wat je moet doen, is je actie aanmelden op WhyDonate. Maak een account aan en vertel ons meer over je inzamelactie. We zullen je alle tools en ondersteuning bieden om van je actie een succes te maken.

Stap 2: Deel je actiepagina

Nu je actie is aangemeld, is het tijd om anderen te laten weten wat je van plan bent. Deel je actiepagina met vrienden, familie en op sociale media. Hoe meer mensen je bereikt, hoe groter de kans dat je je streefbedrag haalt. Vertel je verhaal en leg uit waarom deze actie en Kompanjon zo belangrijk voor je zijn.

Stap 3: Verzamel donaties

Het mooiste moment is wanneer mensen beginnen te doneren aan jouw actie. Elke bijdrage telt, groot of klein, en brengt je dichter bij je doel. Bedank je donateurs en laat ze weten hoeveel hun steun betekent voor jou en Kompanjon.

The time is 07:05:06amThe time is 07:05:06am
The time is 07:05:06am