De Warmste Week van Studio Brussel

de warmste week van studio brussel

Wat?

Via gratis studie- en opvoedingsondersteuning aan huis wil Kompanjon vzw de onderwijskansen van kansarme kinderen in Gent verhogen.

Hoe?

Organiseer een wafelbak, carwash, quiz, concert, feest… Of loop mee met de Warmathon ten voordele van Kompanjon vzw. Je kunt ons natuurlijk ook steunen door een gift te doen.

Wanneer?

De warmste week gaat door van 18 tot 24 december 2017.

Waar?

Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

      Registreer jouw actie hier      

de warmste week banner

Bedankt voor jouw warm hart !


Wat doet Kompanjon vzw?

Via gratis studie- en opvoedingsondersteuning aan huis wil Kompanjon vzw de onderwijskansen van kansarme kinderen in Gent verhogen. De ondersteuning wordt geboden door studenten uit lerarenopleidingen en sociale richtingen die zo leren omgaan met armoede en diversiteit. Elke week komt een student in het gezin en ondersteunt de kinderen bij het schoolwerk en de opvoeding. De student betrekt en ondersteunt ook de ouders zodat zij sterker staan in het opvolgen van hun kinderen. De coach van Kompanjon vzw zorgt voor een intense ondersteuning van de ouders, de studenten en het proces. Zo wil de organisatie kansarme kinderen kans-rijker maken en een bijdrage leveren om de kinderarmoede structureel aan te pakken.

Kompanjon vzw helpt Thalita (8) met haar huiswerk

Heel Vlaanderen warmt zich op tijdens De Warmste Week van Music For Life, ook Kompanjon vzw. Zo zorgen we er onder andere voor dat Thalita hulp krijgt tijdens het maken van haar huiswerk. Want het gezin van Thalita heeft het niet altijd even makkelijk om rond te komen. “Ik zou heel graag leuke dingen doen zoals iedereen.” Kompanjon vzw zet zich daarom keihard in om Thalita haar droom waar te maken.

      Ga naar het artikel