Kompanjon viert haar 10 jarig bestaan

 

KOMPANJON VERTELT…. op donderdag 28 november 2019.

Op donderdag 28 november organiseren we een inhoudelijke avond voor ons netwerk: professionals en beleidsmakers uit het onderwijs- en welzijnsveld.

Onder de noemer ‘Kompanjon vertelt’ willen we authentieke verhalen brengen van de diverse groep mensen waar we mee samenwerken. Via deze verhalen willen wij een beeld brengen van de impact van de werking van Kompanjon op ouders, kinderen en studenten.

PROGRAMMA

18:00   ONTHAAL met soep &  brood.

19:00   Luk Vermeulen, voorzitter van vzw Kompanjon, verwelkomt.

19:10   KWETSBAAR VERBONDEN  
een verhaal over de verbinding tussen deelnemers uit een kwetsbare context en vrijwilligers of studenten. Dr. Bea Van Robaeys  (Expertisecentrum voor  Krachtgericht Sociaal Werk  –  Karel de Grote Hogeschool) brengt getuigenissen en onderzoeksmateriaal over de impact en de betekenis van duowerkingen in Vlaanderen.

20:00  KOMPANJON VERTELT
“Als alle puzzelstukjes mooi in elkaar passen: de ouders, de kinderen, de student en de coach, is er ongelofelijk veel mogelijk”.
Verhalen uit de dagelijkse praktijk  met reflecties vanuit verschillende invalshoeken. Eva De Groote modereert het gesprek met als gasten:
Elke Decruynaere (schepen van onderwijs stad Gent), Pat Vanhecke (lector toegepaste psychologie HoWest),  Anne Vereecken (directie basisschool Klimrek), Nel Labeeuw (pedagogisch medewerker GO! Scholengroep Gent én oud-studente Kompanjon ), Bea Van Robaeys (onderzoekster KdG).

20:45  AFSLUITEN en genieten van een RECEPTIE 

Muzikale omlijsting door het DUO SALVERIUS – VANDENABEELE

Locatie:  Cultuurkapel, Sint-Antoniuskaai 10, 9000 Gent
Tijdstip: vanaf 18u

De inkom is gratis, maar graag inschrijven voor 20 november. Inschrijven kan  hier !